Agristo Quiz
Agristo Quiz
press to zoom
Agristo Quiz
Agristo Quiz
press to zoom
Agristo Quiz
Agristo Quiz
press to zoom
Agristo Quiz
Agristo Quiz
press to zoom

Agristo quiz

Op 10 mei werden de ‘Wilde Wedges’ uitgedaagd om hun titel van quizkampioen te verdedigen… Het team was echter versnipperd en dus lagen er maar liefst 29 nieuwe kapers op de kust om met het weekendje ontspannen aan de haal te gaan. En voor het eerst werd élke site van Agristo vertegenwoordigd.

 

Zoals het een goed Agristo-feestje betaamt, was er spijs en drank naar believen. Na de frietjes te hebben verorberd, werden de vragen in snel tempo afgevuurd. Vragen over de meest uiteenlopende thema’s gaande van politiek tot wetenschap, over kunst en literatuur, actua en zoveel meer. En we leerden weer veel bij, zo weten we nu dat het schilderij ‘Bruiloft te Kanaa’ het meest genegeerde schilderij in het Louvre is, dat de ‘Ondermaten van Nazareth’ de enige ploeg is die alle antwoorden van vorig jaar nog wist en dat het Heydar Aliyev Cultureel Centrum in Azerbeidzjan ligt. 

Met verschillende ploegen die hoge ambities koesterden, was het spannend aan de top. Maar op het einde van de rit was één ploeg de sterkste: ‘Moet er nog een frITje zijn?’, en zo gaat de titel over van Harelbeke naar Wielsbeke…

Zij slepen de eer, de wisselbeker en een ‘weekendje ontspannen’ in de wacht. Geniet van Spa! :-)